2006-09-30

Hemma igen


Inte kul.:-(

Vacker tavla på Honeymoon


Sitter och väntar på den sista greksalladen på denna resan. Om två timmar åker vi till flygplatsen. Planet är två timmar sent, men det gör inget. Hejdå alla ni som följt med oss under resan. Vi ses på Kalimera!

2006-09-29

Det gick ju bra!


Sitter nu vid poolen och slöar med en öl. Har precis kommit från stranden där vi båda fått kinesisk massage. Imorn är det dags för hemresa. Snyft. VILL INTE!

Går inte så bra att blogg nu


Har skrivit många inlägg som inte gått att publicera de senaste dagarna. Gör ett sista försök, bilden får tala för sig själv.

2006-09-28

Tekniska problem igen


Testar att skicka, hoppas det funkar.

Hett som i en vulkan


Skickade denna bild tidigare idag, fick meddelande om att det misslyckades. Provar igen. Det har varit ruggit varmt idag, nästan otäckt. Måste vara mer oväder på gång. Tillbringade dagen i Fira, köpte några cd på Nostos. (Sakis hälsar Marianne.)

2006-09-27

Stora vågor


Ligger och slöar på Perivolos beach. Camilla får thailändsk massage och jag förundras av de gigantiska vågorna. Det är nästan vindstilla, ändå enorma vågor. Skithäftigt!

2006-09-26

Tekniska problem

Ingen bloggande idag pga av tekniska problem. Skriver detta fron en dator po Honeymoon Beach po Santorini. Ankom for en timme sedan. Hoppas att allt fungerar som det ska imorgon.

2006-09-25

Inbjudande från ovan


Alldeles underbart från nedan. Sista doppet på Ios, imorn em åker vi 'hem' till Santorini.

På väg till Mylopotas


Visst ser det inbjudande ut!

Partyön Ios


Befarade det värsta innan vi åkte hit. Ville inte uppleva ön från partysidan, ville möta ett lugnt Ios. Och lugnt är det! Till och med Amorgos framstår som en partyö i jämförelse. Har två kvällar i rad ätit på The Mills, fantastiskt god äkta grekisk husmanskost, de spelar bara rebetika, gamla inspelningar. När vi kom dit igår hade de brännt en CD åt oss, för att vi tyckte så mycket om musiken. Snällt. Nu äter vi lunch i den bonniga lilla byn Psathi. Vacker utsikt över Iraklia rakt fram och en lustig kaktus till höger. :-)

2006-09-24

Manganari väntar


Vägen till Manganari har asfalterats så det är numer en baggis att ta sig hit. Vyn över de fem stränderna är verkligen inbjudande. Om två minuter är vi där. Hoppas det är varmt i vattnet!

Nyckfullt väder


Inatt drog ett nytt oväder fram, det blåste och regnade något oerhört. Hamnstranden är delvis bortspolad, se bild. Sitter nu på Drakos nere på Mylopotas. Här drog en tromb förbi, finns ingen ström pga nedblåsta elstolpar, många träd har blåst ner, bla ett stort som föll över Far Out. Vattnet är brunt av all sand som spolats ut. Just nu är det blå himmel igen, ingen vind. Konstigt väder det är nuförtiden.