2006-09-08

Snart är det dags...

Ryggsäckarna ska nu hämtas från vinden och fyllas med kläder, pryttlar och sladdar. Det är inte klokt hur många laddare, sladdar och kablar man släpar med sig. Detta packar jag ner i elektronikväg:
Mobil
Laddare till mobil
USB-kabel till mobil
Två kameror
Två batteriladdare till kamerorna
Två extra batterier till kamerorna
Två USB-sladdar till kamerorna
Ipod
Laddare till Ipod
USB-kabel till Ipod
Dator
Elsladd till dator

Det var enklare förr när det enda elektroniska jag packade ner var en väckarklocka.

Hur som helst: snart är det dags för ännu en Greklandsresa. Vi landar på Santorini vid lunchtid i morgon lördag. Vi stannar en natt, bor som alltid på Honeymoon Beach. På söndag morgon åker vi med Blue Star till Naxos. Där har vi cirka fem timmar att ”slå ihjäl” innan vi äntrar Express Skopelitis för vidare färd mot Amorgos. Vår plan är att vi inte har någon plan. Det enda vi vet är att vi ska stanna på Amorgos tills vi tröttnar (eller tills vi ska flyga hem). Troligen blir det några andra öar också, men vilka det blir står skrivet i Amorgos grymt vackra stjärnhimmel.

I morgon kommer de första direktrapporterna från Grekland här på BloggaMera. (Om tekniken fungerar.) Ambitionen är att skicka flera rapporter dagligen så titta gärna hit ofta. Sprid adressen till andra som vill göra en virtuell resa i den grekiska övärlden.

Ha en trevlig höst. Vi syns i cyberrymden!

Janne / Kalimera

PS. Visst är det en underbar känsla när planet går in för landning i paradiset! I morgon landar vi som sagt på Santorini, på bilden nedan är planet på väg att landa på en annan ö. Är det någon som kan gissa vilken ö det är? :-)